Bannere

Vi tilbyder bannere i alle størrelser, i pvc mesh eller polyester. Bannere er en billig måde at reklamere for dig og dit brand. Skab blikfang, med bannerbaserede reklamer, til konferencer events, i butik eller blot som dekoration. Vi har bannere til både indendørs og udendørs brug.

For flere printmuligheder materiale eller finish kontakt os for en pris

Materiale:
PVC mesh-væv:  Slidstærkt, let, luftgennemtrængeligt vinylstof. Vejrbestandigt, UV-stabilt og B1-certificeret. Egnet til udendørs brug.
PVC-presenning: Holdbart, trækfast og ridsefast vinylstof. Vejrbestandigt, UV-stabilt og B1-certificeret. Egnet til udendørs brug.
Block-out-presenninger: Slidstærkt, robust, polyestervæv, belagt med PVC på begge sider, og med sort barriere mellem for- og bagside. Desuden vejrbestandigt, UV-stabilt og B1-certificeret. Egnet til udendørs brug.
Stofbannere: Fås i tre forskellige materialer: 100% polyester, vindtæt udendørs stof og luksus indendørs stof. Sofistikeret, krøllebestandigt og tilbyder lyse, klart definerede farver, de er det perfekte valg til at formidle dit budskab i stil i raffinerede indendørs rum eller til begivenheder i høj klasse.

Mangler du hjælp?

Mangler du et professionelt design? Kontakt os og hør hvad der er muligt, og hvordan vi kan hjælpe dig. Brug vores kontaktformular Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Eller kontakt os på: +45 2081 9631

Kategorier: ,