Beachflag – Dråbeformet

Skab blikfang og tiltræk kundernes opmærksomhed med vores flotte beachflag! Vores beachflag er perfekte til at promovere dit firma eller produkt på gaden, i butikken, inde og ude.

Vores beachflag er lette og nemme at transportere, så du kan tage dem med dig overalt. De er også nemme at sætte op og tage ned, så du kan bruge mere tid på at fokusere på dit arrangement og mindre tid på at bekymre dig om opsætningen.

Vi tilbyder forskellige størrelser og designmuligheder, så du kan finde den perfekte beachflag til dine behov. Vi står altid klar til at hjælpe med at vælge den rigtige størrelse eller skabe et unikt design for at opnå det bedste resultat.
Bring din markedsføring til næste niveau med vores professionelle og iøjnefaldende beachflag

Price:
Additional options total:
Pris eksl. moms:

Hvilken bund skal jeg vælge?
Metalspyd - ved blødt underlag som jord/græs
Metalfod 7 - ved hårdt underlag udendørs til f.eks. fliser
Krydsfod inkl. vandbeholder (20 l) - ved hårdt underlag både inden- og udendørs. Vandbeholderen kan fyldes op og gøre foden mere stabil

Info:
Vi tilbyder at du kan uploade din egen fil  den valgte størrelse  + 5 mm beskæringstillæg. Filen skal have en dpi på 150-200 og anvende farveprofilen Fogra 39 som standard - undlad skæremærker og slutformatrammer.
Herefter tilpasser vi din fil til flaget og sender dig en fil til godkendelse til den email du har valgt i betalingsvinduet.

OBS! Vi anbefaler altid at man tager sine printemner ind ved kraftig vind.

Mangler du hjælp?

Mangler du et professionelt design? Kontakt os og hør hvad der er muligt, og hvordan vi kan hjælpe dig. Brug vores kontaktformular Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Eller kontakt os på: +45 2081 9631