Roll up bannere

Et roll up banner er det perfekte valg, til dig der mangler mere synlighed. Tag dine roll-ups med til næste messe, arrangement eller anvend dem til dit firma eller forening.

Vores roll up bannere er nemme at have med på farten, lette at opstille og at tage ned igen. Upload dit eget design, eller lad os skræddersy et design i særklasse, som matcher dit brand og dine behov.

Price:
Additional options total:
Pris eksl. moms:

Materiale:
Banner Lite: Holdbart, form-stabilt, perforeret og vandafvisende polypropylenbanner.
PVC: Tykt, holdbart, vandafvisende, og ridsefast vinylstof.

Model:
Klassisk:
letvægts aluminiumskassette. To roterende fødder og en optimeret stangholder sikrer, at disse bannere er sikkert sat op. Denne løsning er for dig der er prisbevidst, og blot skal bruge en simpel og billig roll up.

Premium:
Vores Premium roll up er vores mest populære roll up og leveres med en aluminiumskasse forstærket ved sidehætterne. De pulverlakerede stålfødder giver endnu bedre stabilitet med specielle anti-skridstøtte. Det enkle clip-system gør det hurtigt og nemt at strække presenningen på. Vi anbefaler denne løsning hvis du skal bruge din roll up flere gange.

Eksklusiv:
En højkvalitets solid sølv aluminiumskassette med praktiske justerbare fødder på undersiden. Topprofilen er udstyret med en teleskopstang med clips-system. Denne model er ekstra robust og giver et eksklusiv finish. Vælg denne løsning hvis du skal bruge din roll up flere gange, og gerne vil have noget ud over det sædvanlige.

Info:
Hvis du uploader din egen fil skal den være i det valgte format + 5 mm beskæringstillæg. Filen skal have en dpi på 150-200 og anvende farveprofilen Fogra 39 som standard - undlad skæremærker og slutformatrammer.

Vær opmærksom på at de sidste 20 cm i bunden ikke vil være synlig på roll-up, samt de øverste 5cm

Roll-up kommer inkl. system.

Mangler du hjælp?

Mangler du et professionelt design? Kontakt os og hør hvad der er muligt, og hvordan vi kan hjælpe dig. Brug vores kontaktformular Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Eller kontakt os på: +45 2081 9631