Visitkort

Skil dig ud fra mængden og gør et indtryk med vores professionelle visitkort! Præsentere dig selv og din virksomhed på en effektiv måde, uanset om det er til netværksarrangement eller til kundemøder. Vores visitkort giver dig mulighed for at skabe et varigt indtryk, og give dem en nem måde at komme i kontakt med dig på. Dit visitkort sørger for at dine kunder altid har dig ved hånden, og hurtigt kan se din e-mail, hjemmeside, nr. og finde dine faktureringsinformationer.

Vi anvender kun de bedste materialer og vi tilbyder en bred vifte af forædlinger, så du kan være sikker på at imponere dine kunder og samarbejdspartnere. Investér i professionelle visitkort og tag din virksomhed til næste niveau

Vi kan også hjælpe med at designe dine visitkort, og skabe et professionelt look ud over det sædvanlige som passer til din virksomheds brand.

Price:
Additional options total:
Pris eksl. moms:

Hvis du uploader din egen fil skal den være i det valgte format (85x55 mm eller 90x50 mm) + 2 mm beskæringstillæg. Filen skal have en dpi på 300 og anvende farveprofilen Fogra 39 som standard eller Fogra 47L ved offset papir.

*Forædling: Ved pantone, eller digital guld eller sølv, skal effekten angives med en spotfarve de steder hvor det ønskes.

Mangler du hjælp?

Mangler du et professionelt design? Kontakt os og hør hvad der er muligt, og hvordan vi kan hjælpe dig. Brug vores kontaktformular Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Eller kontakt os på: +45 2081 9631

Kategori: