Branding &
Designmanual

Har din virksomhed en klar forståelse for hvordan i bør kommunikere med jeres kunder? Er i konsistent når i anvender logo og visuelle elementer? En designmanual hjælper jer med at få styr på hvordan i interagere med jeres kunder, jeres stil og tone og sørger for at der er klare regler for hvordan jeres virksomhed bør interagere med omverden.

Hvad er en designmanual?

En designmanual er en vejledning, der beskriver og definerer en virksomheds eller et brands visuelle identitet, herunder farver, typografi, billeder og grafik. Designmanualen fungerer som en guide for virksomhedens medarbejdere og samarbejdspartnere til at opretholde en konsistent visuel identitet i alle kommunikationsmaterialer, fra visitkort og brochure til websider og sociale medier.

Designmanualen sikrer også, at virksomheden kommunikerer sit budskab på en klar og konsistent måde, og det kan hjælpe med at opbygge en stærk brandidentitet, der differentierer sig fra konkurrenterne. En designmanual er derfor vigtig, da den kan sikre, at virksomheden præsenterer sig selv på en sammenhængende og professionel måde, der er i overensstemmelse med dens værdier og strategi.

Hvad koster en designmanual?

Den færdige manual er baseret på resarch, marketing, design, og din målgruppe. Igennem 4 designforløb skaber vi dig et brand hvor du modtager en brandidentitet komplet med logo, farver, typografi, valg af medier, og mere samlet i en designmanual. En designmanual fra os koster.

DKK 12.995,-

Ekskl. moms

Hvad er en styleguide?

En styleguide er en miniversion af en designmanual. Den fungerer som en reference for alle, der er involveret i at skabe indhold og materialer for brandet. Det inkluderer ofte detaljerede oplysninger om logoets brug og placering, farvepaletten, typografiske retningslinjer, billedstil og eventuelle retningslinjer for tone of voice og sprogbrug.

En godt udarbejdet styleguide er et vigtigt redskab for brandstyring og sikrer, at alle, der arbejder med brandet, har klare retningslinjer at følge for at opretholde en ensartet og professionel visuel identitet.

Styleguiden er typisk kun på et par sider, så man nemt kan skabe et overblik over de vigtigste punkter.

Hvad koster en styleguide?

Skal du bruge en hurtig og overskuelig guide over jeres brand? Har du flere personer som arbejder på samme projekter, og skal i have en rød tråd at navigere efter? Så kan vi skabe jer en professionel styleguide, der hjælper jer med at bevare overblikket.

DKK 2.995,-

Ekskl. moms

Foxpress logo og design

Skal vi tage en
uforpligtende snak?

Fortæl lidt om dig selv og hvad du gerne vil opnå med en Designmanual fra os, så vender vi tilbage med et forslag på hvordan vi kan hjælpe dig.

+45 2081 9631