Design og reklame

Vi tilbyder professionelle design- og annonceløsninger til virksomheder, der ønsker at styrke deres brand og nå ud til deres målgruppe.

Vi er specialiseret i at skabe effektive annoncer, både online og til tryk, som skaber blikfang og som skiller sig ud. Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig. 

Logodesign der giver tilfredse kunder

Vi værdsætter en god dialog

Vi designer i øjenhøjde

Når vi starter på et projekt, lytter vi til dine ønsker inden vi går igang. Det betyder, at vi tilpasser format og størrelse form og farver, til netop jeres behov. Ved du ikke hvilken format der passer bedst til jeres projekt?

Eller er du i tvivl om, hvordan du får filen ned i størrelse uden at kvaliteten lider?  Det sørger vi for og vi hjælper dig i mål, og sørger for at du går herfra 100% tilfreds. Vores mål er at dit projekt sidder lige i skabet, hver gang.

Reklame ud over det sædvanelige

Reklame design

Vi er eksperter i at skabe reklamedesign, der gør din virksomhed synlig og attraktiv for jeres kunder. Vi har arbejdet med nogen af de største brands i Danmark, og vi har styr på branding, marketing og positionering.

Vi kan arbejde ud fra jeres designmanual, eller design brief, og vi kan også hjælpe jer med at bestille tryksager. Hvis i er træt af bureauer der leverer et middelmådigt arbejde til fuld pris, så kontakt os her. Så hjælper vi jeres materiale, med at nå det næste niveau.

Billige logoer Foxpress

Retouch af packshots og billeder

Billedredigering

Vi tilretter dine billeder, og forvandler dem til lige præcis det du ønsker. Vi kan kombinere flere billeder, vi kan forstørre jeres medier, og skabe printklare filer fra små og slørede billeder. Vi har mulighed for at redigere stort set alt på et billede, og efterligne andre stilarter, fjerne fejl, uønskede elementer, mulighederne er mange.

Vi kan for eksempel skabe design elementer og opslag ud fra jers billeder. Vi tilbyder også produktmockups, og kan opstille jeres produkter, så de fremstår professionel i det format og størrelser i ønsker.

Korte reklame indslag

Reklamespot

Vi tilbyder unikke reklamespots tilpasset til dine specifikke behov og målsætninger. Vi arbejde tæt sammen med dig for at skabe reklamer, der passer til dit brand og formidler dit budskab på den mest effektive måde.

Uanset om du ønsker at øge din online synlighed, lancere et nyt produkt, eller blot nå ud til en større målgruppe, kan vores videoreklamer hjælpe dig med at opnå dine mål.

(Eksempel på reklamespot til LED skærm)

(Klik på øjet for at sætte interaktionen igang)

Skab mere interaktion

Interaktiv design

Vil du gerne have at din side kan lidt mere ud over det sædvanelige? Skab en fantastisk wauw effekt med vores interaktive design. Hvad indholdet skal være er helt afhængigt af dig.

Vi koder og designer en løsning, som skaber liv til din online platform.Vi bruger de seneste teknologier som sørger for at du får en enorm effekt, i en lille størrelse som ikke påvirke din sides hastighed.

(Eksempel på reklame spot)

løsninger der passer til dine behov

Online videoreklamer

Vi hjælpe virksomheder med at skabe engagerende og visuelt imponerende kampagner på Google, YouTube og de sociale medier.

Vores kreative team af designere og videoeksperter hjælper dig med at skabe fantastisk indhold, der vil skille sig ud og tiltrække kundernes opmærksomhed. Vi bruger de nyeste teknologier og trends inden for design og video, for at sikre at dine kampagner er visuelt imponerende og effektive.

Professionel SoMe reklame

Online medier

Indslag til Facebook, Linkedin, Instagram, eller medier til din hjemmeside eller blog? Vi leverer digital reklame efter dine specifikationer, størrelser, filtype og dimensioner. Hvis du ikke kender specifikationerne, kan vi hurtigt finde ud af det for jer. Vi leverer grafik til det i ikke har tid til, så i kan fokusere på alt det andet og dermed spare tid.

Væk dine produkter til live

3D design

Med et design i 3d får du realistisk gengivelse af tekstur og skygger. Her er det kun fantasien der sætter grænser, og du kan anvende dine modeller fra flere vinkler og i forskellige scenarier. Vi optegner dit produkt i 3d og sammensætter dit budskab, og sørger for at din reklame får folk til at kigge en ekstra gang.

3D produkt opstilling mid

Hvad vi tilbyder

  • Online medier

Er du i tvivl om hvilket format, der er bedst til lige netop din situation? Har du en ide men mangler det grafiske flair? Vi tilbyder billeder til din hjemmeside, tilretning af eksisterende billeder, produkter til Facebook, Instagram, eller Linkedin.

  • Animeret indslag

Mangler i et animeret indslag? Eller en video der forklarer hvad i står for og kan tilbyde? Foxpress tilbyder animerede indslag eller levende billeder, som hurtigt og præcist kan forklare mere om jeres produkt.

  • 3D design

Har du et projekt produkt eller et koncept du gerne vil have opsat i 3D? Vi tilbyder at genskabe dit produkt i 3D, og opstille scener der får dine produkter til at fremstå bedst muligt. Her er det kun fantasien der sætter grænser.

  • Redigering af film

Foxpress tilbyder redigering af film og tilpasning af dine klip/materiale. Her kan det være at klippe, komprimere, skifte format, tilføje effekter, eller tilpasse farve. Vi kan også hjælpe med intro, eller overgange og meget andet.

  • Interaktiv design

Vil du gerne have mere interaktion på din side? Vi kan opstille og implementere interaktive scener på din side så du kan fremvise dine produkter i 3d. Eller guide dine besøgende igennem en oplevelse.

  • Billedredigering

Vi tilretter dine billeder, og forvandle dem til lige præcis det du ønsker. Vi kan tilføje elementer, fjerne elementer, eller korrigere dine billeder så de fremstår bedst muligt. Vi kan også skabe opslag, og forbedre kvaliteten på små eller grynet billeder.