Digital Design

Animerede indslag, forklaringsvideoer, reklamespot, medier til Youtube, Facebook, Instagram, Linkedin, eller andre digitale platforme. Hos Foxpress anvender vi de levende billeder, lyd og bevægelse til at skabe fantastiske digitale oplevelser.

Foxpress logo reveal
  • Animeret indslag

Mangler i et animeret indslag? Eller en video der forklarer hvad i står for og kan tilbyde? Foxpress tilbyder animerede indslag eller levende billeder, som hurtigt og præcist kan forklare mere om jeres produkt.

  • Video Explainer

Hvis man gerne vil uddybe et emne, produkt, eller en service kan en explainer video være noget for jer. Her tilbyder vi figurer der forklare et emne og kan hjælpe med at fortælle mere om jeres produkt, på et mere imødekommende niveau.

  • Redigering af film

Foxpress tilbyder redigering af film og tilpasning af dine klip/materiale. Her kan det være at klippe, komprimere, skifte format, tilføje effekter, eller tilpasse farve. Vi kan også hjælpe med intro, eller overgange og meget andet.

  • Online medier

Er du i tvivl om hvilket format, der er bedst til lige netop din situation? Har du en ide men mangler det grafiske flair? Vi tilbyder billeder til din hjemmeside, tilretning af eksisterende billeder, produkter til Facebook, Instagram, eller Linkedin.

  • jDesign af logo

Har du et koncept, men ved ikke helt hvordan du skal give det form? Vi hjælper med at give dit brand liv og skaber dig et logo du kan være stolt af. Vi tilbyder flere former for logo, og kan helt sikkert skabe lige det du leder efter. Du kan læse mere her.

  • Billedredigering

Vi tilretter dine billeder, og forvandle dem til lige præcis det du ønsker. Vi kan tilføje elementer, fjerne elementer, eller korrigere dine billeder så de fremstår bedst muligt. Vi kan også skabe opslag, og forbedre kvaliteten på små eller grynet billeder.

Logodesign der giver tilfredse kunder

Vi designer i øjenhøjde

Når vi starter på et projekt, lytter vi til dine ønsker inden vi går igang. Det betyder, at vi tilpasser format og størrelse form og farver, til netop jeres behov. Ved du ikke hvilken format der passer bedst til jeres projekt? Eller er du i tvivl om, hvordan du får filen ned i størrelse uden at kvaliteten lider? – Det sørger vi for uden ekstra gebyrer. Vi hjælper dig i mål, og sørger for at du går herfra 100% tilfreds, og sørger for at dit projekt sidder lige i skabet, hver gang.

Animeret indslag

De animerede indslag er ofte spots, som bruges f.eks. ved reklame film og infoskærme,  Youtube, Twitch, Instagram Linkedin, billboards og lysfilmsreklamer. De går også ind under kategorien OOH (out of home), og de ses i diverse butikker og virksomheder, som reklame displays eller info boards. Der er mange anvendelser, men kort sagt er det et indslag, hvor i vælger indholdet, budskab og medier.

Video Explainer

En video explainer leverer dit budskab, på en dynamisk og fangende form, og kan være med til at give liv til dit budskab. Vi tilbyder flere stilarter, og kan levere med eller uden lyd.  Med en video explainer kan i forklare mere om jeres produkt eller emne, på et mere imødekommende niveau.

Redigering af film

Vi tilbyder redigering af film, og tilpasning af dine klip/materiale. Her kan det være eksempelvis at klippe, komprimere, skifte filformat, tilføje effekter eller tilpasse farve. Vi kan også hjælpe med intro,  overgange og meget andet.

Online medier

Indslag til Facebook, Linkedin, Instagram, eller medier til din hjemmeside eller blog? Vi leverer digital reklame efter dine specifikationer, størrelser, filtype og dimensioner. Hvis du ikke kender specifikationerne, kan vi hurtigt finde ud af det for jer. Vi leverer grafik til det i ikke har tid til, så i kan fokusere på alt det andet og dermed spare tid.

Design af logo

Skabelsen af et brand eller en identitet starter med et godt logo. Hvis du overvejer at starte virksomhed, forening, eller har andre projekter som kræver et logo, er det en god ide at få det gjort korrekt fra start af. Vi udvikler et logo i tæt dialog med dig, og sørger for at dit logo repræsentere dig og din virksomhedsværdier. Vi kan også illustrere dit logo på en række emner, så du kan se hvordan dit logo vil se ud i den virkelige verden.

Billige logoer Foxpress

Billedredigering

Vi tilretter dine billeder, og forvandler dem til lige præcis det du ønsker. Vi kan kombinere flere billeder, vi kan forstørre jeres medier, og skabe printklare filer fra små og slørede billeder. Vi har mulighed for at redigere stort set alt på et billede, og efterligne andre stilarter, fjerne fejl, uønskede elementer, mulighederne er mange.

Vi kan for eksempel skabe design elementer og opslag ud fra jers billeder. Vi tilbyder også produktmockups, og kan opstille jeres produkter, så de fremstår professionel i det format og størrelser i ønsker.

KONTAKT OS

Vil du høre hvad der er muligt og hvordan vi kan hjælpe dig? Så brug vores kontaktformular og hør  hvad vi kan tilbyde dig og dit projekt.

TLF: +45 20 81 96 31

KONTAKT OS

Vil du høre hvad der er muligt og hvordan vi kan hjælpe dig? Så brug vores kontaktformular og hør  hvad vi kan tilbyde dig og dit projekt.

TLF: +45 20 81 96 31