Plexiglas foto print

Plexiglass giver dine billeder en fantastisk klarhed og stilfuldt finish med sin glasblanke overflade. Vi printer dit motiv i den højeste opløsning, som sørger for at dine print står knivskarpe.  Indret hvert værelse med et produkt, der vil forbedre og pynte dine vægge og aldrig gå af mode. Eller skab en overraskende og rørende gave. En af de mange fordele ved plexiglas at de ikke behøver rammer, billedet kommer direkte hjem til dig klar til at smide på væggen.

Bestil direkte

Denne vare er desværre ikke oprettet i vores system endnu, derfor tilbyder vi at du kan bestille direkte ved en af vores eksperter. Send os en besked med hvilket produkt det dejer sig om, dine behov, og antal. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Har du en fil du gerne vil have printet? Så send os istedet din besked til info@foxpress.dk.

Eller kontakt os på: +45 2081 9631

Bare rolig, det er nemt at hænge dit fotoprint i plexiglas. Vi sørger for alt det tilbehør, du har brug for.

 Vælg mellem letanvendelige og superstærke dobbeltsidet klistermærker, der sparer dig for at skulle bore i dine vægge. Eller stål afstandsstykker, som skrues ind igennem 4 huller som vi laver i motivet.

 

Yderligere information

20 x 20 cm

20 x 20 cm

Kategori: