FOXPRESS

Logo design

Dit logo definerer dit brand og dit firmas identitet, det er den vigtigste del af dit ansigt udadtil, og kan hjælpe dig med at tiltrække de rigtige kunder og skille dig ud fra mængden

Logo Design

Du har kun 1 chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk, og dit logo er med til at repræsentere dig og dit brand, og udstråler hvad du står for, hvad du tilbyder, og dit firmas værdier.

Et godt logo kan få dig til at virke troværdig, vække interesse, og sørger for at du står øverst på listen, når dine kunder skal tage en afgørende beslutning.

Et dårligt logo derimod, kan få dit firma til at virker useriøs, og kan også få din service og dit arbejde til at virke uprofessionelt. Vi oplever ofte, at mange finder deres logo online, eller får lavet billige logoer af firmaer fra udlandet.

Det kan dog blive dyrt i sidste end, da de fleste af disse logoer er masseproduceret, kan ikke printes da de kun er optimeret til skærme, eller indeholder fejl.

Her risikere du også, at møde en konkurrent der har samme logo, fordi de har købt deres logo samme sted.

Et godt logo er med til at tiltrække det rigtige kundesegment, og kan hjælpe dig med at tjene penge på sigt, da et stærkt brand er fundamentet for hele din virksomhed.

Får du dit logo lavet af en professionel fra starten, så undgår du en træls situation hvor du risikere at skal have skiftet alt dit materiale ud, dine bildekorationer dit firma tøj, og dine visitkort fordi du står og skal have lavet et nyt logo.

Her er du garanteret at der er sat tanker bag dit logo. Hvem du er og hvordan vil du gerne have at dine kunder ser dig, og hvad kan tilbyde som de andre ikke kan. Vi sørger for at dit logo egner sig til print, og hjemmesider og tager højde for farver, og materiale.

Logodesign der giver tilfredse kunder

Vi designer ud fra jeres behov

Vi holder en åben dialog med jer, og vi rådgiver jer hele vejen, så i ender med et resultat som i er 100% tilfredse med. På den måde kan vi stå inde for vores arbejde, og garantere at du får den rigtige løsning, som er skræddersyet til dig og dine behov.

Når vi går igang tager sender vi jer et spørgeskema som hjælper os med at finde ud af hvem i er, jeres personlige præferencer, jeres tanker angående farver og tekst. og andre spørgsmål, der kan hjælpe os med at skabe jer den rigtige løsning.

Ønsker i et mere gennemgående design kan det være i skal overveje et branddesign. Her skaber vi jer en designmanual med logo, typografi, farver, jeres firmas stemme og identitet og meget andet, skabt ud fra jeres kundebehov.

Vores logo proces

step 1.

Vi finder ud af hvem du og din virksomhed er

Vi sender dig et spørgeskema, eller du udfylder det online her på siden. Spørgmålene fortæller os mere om hvem du er og hvad du har behov for. er din virksomhed maskulin rå og foretrækker du kraftige farver? Eller er dit firma mere mere feminimt og værdsætter de bløde værdier? Det tager vi højde før når vi behandler dine svar.

step 2.

Vi kontakter dig og snakker om dine behov

Efter at vi har behandlet dine svar fra step 1. Så begynder vi at brainstorme på hvordan din personlighed, dit erhverv og dit kundesegment kan forenes i en identitet. Vi ringer jer op for at snakke lidt om hvad i selv havde gjort jer af tanker, og hvad i forventer.

step 3.

Du modtager første udkast

Efter at vi har forstået dig og hvem du er, så sender vi det første udkast. Dette udkast er baseret på dine svar og vores samtale. Vi sender et oplæg med kort om hvorfor logoet er valgt, og logoets variationer og mockups, så du kan se hvordan det egner sig på skilte og print. Herefter har du 3 korrekturgange hvor vi kan forsøge igen. Når du er tilfreds sender vi en pakke der indeholder alt hvad du måtte have brug for.

LOGO PAKKER

Her har vi samlet en oversigt over vores priser
hvor vi tilbyder en række løsninger der matcher dine behov 

*Priserne på denne side er ekskl. moms.

Med et logo fra os får du

1. Et logo i skalerbart vektor grafik
Det betyder at dit logo altid er knivskarpt og at dit logo altid har den bedste opløsning.

2. Logofiler klar til tryk
Du modtager filer som kan anvendes til tryk, og som der kan skæres ud fra.

3. Et unikt logo ud fra dine behov
Vi tager udgangspunkt i dine behov, og skaber et skræddersyet logo til dig og din situation.

4. Du får ejerskab og filer
Du modtager en pakke med filer og har fuld ejerskab over designet.

5. Hjælp og support
Vi opbevare dine filer, så du altid kan komme tilbage hvis du mangler dem. Vi kan også hjælpe dig med tryk, hjemmeside og brand.

Professionel firma logo.

Logo rentegning

Hvis du allerede har et logo men bare mangler at få rentegnet dit logo kan du få det gjort her. Vektorgrafik mister ikke kvaliteten når det skaleres, og er nødvendigt for visse print produkter. besøg siden vektorisering for at se mere.

100% ejerskab

Du får 100% ejerskab, af de logoer vi skaber for dig, og vi opbevare en kopi af dit logo, og kan tilbyde dig alle filformater du har brug for.

R

Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder tilfredsheds garanti, og det betyder at leverer vi ikke hvad du har beskrevet, så prøver vi igen, helt gratis.

l

Skræddersyet design

Vi skaber jer et unikt og skræddersyet design, som i kan være stolte af. Vi lytter til jeres behov, og sørger for at jeres logo er et match.

Designmaual og styleguide

Når vi skaber en identitet for dig, giver vi dig enten en styleguide eller en designmanual. En styleguide fra os er en hurtig oversigt over hvordan dit logo og brand bør anvendes, og her bliver der beskrevet om typografi, farver, logo og betydning. Ofte er indholdet begrænset til 1 eller 2 sider. En designmanual, er en komplet manual til dit brand, en design guide indeholder ofte brug af logo, typografi, farver, billedstil, og eksempler på brugen af designelementer og information om din målgruppe, og hvordan dit brand interagere med disse.

Logo spørgeskema

For at kunne skabe dig et unikt logo der passer til dine behov, er vi nødt til at vide lidt mere om dig. Svar på så mange spørgsmål som muligt i vores spørgeskema, så vender vi tilbage og finder ud af hvordan vi kan hjælpe dig.

KONTAKT OS

Vil du høre hvad der er muligt og hvordan vi kan hjælpe dig? Så brug vores kontaktformular og hør  hvad vi kan tilbyde dig og dit projekt.

TLF: +45 20 81 96 31

KONTAKT OS

Vil du høre hvad der er muligt og hvordan vi kan hjælpe dig? Så brug vores kontaktformular og hør  hvad vi kan tilbyde dig og dit projekt.

TLF: +45 20 81 96 31