FOXPRESS

Logo design

Et logo repræsenterer dig og din virksomhed, derfor er det vigtigt, at logoet sidder i skabet første gang. Vi stræber efter at skabe et logo I kan være stolte af, og som passer til netop jeres stil og image.

Logo Design

Hos Foxpress tilbyder vi skræddersyet logo design, med 100% tilfredshedsgaranti, der passer til dig og dine behov. Vi skaber et designdu kan være stolt af, og udarbejder et brand i tæt samarbejde med dig.

Logodesign der giver tilfredse kunder

Dit brand er vigtigt for os

Et logo er jeres firmas ansigt udadtil, og det kan være med til at definere jeres brand og jeres profil. Derfor skal jeres logo været noget i er 100% sikrer på, er det rigtige for jer. Vi tilbyder tilfredsheds garanti, og det betyder at leverer vi ikke hvad du har beskrevet, så prøver vi igen, helt gratis. Når vi går igang tager vi en snak med jer, og tager højde for jeres branche, personlige præferencer, farver og typografi. Vi tilbyder også, at skabe en design manual for jeres logo, som sørger for at når i sender jeres logo til en anden part, ved de hvordan de skal anvende jeres logo.

Vores proces

step 1.

Vi tager en snak sammen

Vi finder ud af hvad dit logo skal repræsentere, hvilken form og tone du gerne vil udstråle, og så tager vi selvfølgelig højde for dine præferencer.

step 2.

Vi sender tre udkast…

… hvor du vælger én af dem vi skal gå videre med, derfor er det vigtigt at alle ønsker bliver gjort klart i første omgang. Derefter er der 3 revisioner af logoet hvorefter der vil blive opkrævet en fast timepris.

[

Royal Blue

#3c72ed

[

Medium Blue

#4eb7f4

[

Teal

#72e4f0

[

Dark Blue

#00448a

step 3.

Farver

Vi finder sammen de farver, som du ønsker i dit logo, og sørger for at der er sammenspil mellem design, farver og jeres identitet.

Logo eksempler

Billige logoer Foxpress

100% ejerskab

Du får 100% ejerskab, af de logoer vi skaber for dig, og vi opbevare en kopi af dit logo, og kan tilbyde dig alle filformater du har brug for.

R

Tilfredshedsgaranti

Vi skaber dig et logo efter præcis dine ønsker, og har en løbende dialog, så du altid er med i processen.

l

Skræddersyet design

Vi skaber jer et unikt og skræddersyet design, som i kan være stolte af. Vi lytter til jeres behov, og sørger for at jeres logo er et match.

Mockups

Få et eksempel

Vi tilbyder at placere dit produkt i en mockup, så du kan se logoets sammenspil med virkelige omgivelser.

LOGO PRISER

*Priserne på denne side er ekskl. moms.

Logo rentegning

Hvis du har et ældre logo som ikke er i vektorgrafik, eller af en eller anden grund, mangler at få rentegnet dit logo kan du få det gjort her. Vektorgrafik mister ikke kvaliteten når det skaleres, og er nødvendigt for visse print produkter. Prisen for rentegning afhænger af hvor detaljeret logoet er, men prisen ligger som regelt mellem kr. 300- 1200,-. Kontakt os for at høre præcis hvad det vil koste dig.

*priser er ekskl. moms
logo rentegning foer

Logo før

logo rentegning efter

Logo Efter

KONTAKT OS

Vil du høre hvad der er muligt og hvordan vi kan hjælpe dig? Så brug vores kontaktformular og hør  hvad vi kan tilbyde dig og dit projekt.

TLF: +45 20 81 96 31

KONTAKT OS

Vil du høre hvad der er muligt og hvordan vi kan hjælpe dig? Så brug vores kontaktformular og hør  hvad vi kan tilbyde dig og dit projekt.

TLF: +45 20 81 96 31