Mangler du en pris?

Hos Foxpress gør vi vores bedste, for at give den billigste pris. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og har ingen skjulte gebyre. Med det sagt så er det vigtigt at gøre opmærksom på, at ingen opgave er ens.

Priserne på jeres projekt, er afhængige af projektets størrelse, og produktet. Nogle af vores kategorier har en fast pris, og nogle er tidsbestemte. For at få en en nøjagtig pris, kræver det at vi kender alle detajler om jeres opgave, og det er derfor bedst hvis i skriver direkte til os. På denne side er der angivet nogle vejledende priser, for at give en ide om hvad man kan forvente.

Vores priser

Vi tilbyder en fast timepris som dækker over en række servicer. Prisen er 545 kr. per time, og 275 per ½ time.  I nogle tilfælde betaler man en fast pris for en “pakke” eller en “løsning” som f.eks. vores hjemmesider, film, eller logoudvikling.

Prisen afhænger af projektets omfang, hvilken kvalitet der forventes, og materialeomkostninger mm. derfor er vores timepriser vejledende og man bør derfor kontakte os for at få en pris. Dog ved langt de fleste småopgaver vil prisen være 275 kr.

*priser er ekskl. moms

Hjemmeside priser

DESIGN AF HJEMMESIDE

Vi bygger en hjemmeside i tæt samarbejde med dig. Vi lytter til dine krav og ønsker, og sørger for at din forventning bliver mødt. Vores hjemmesider er skabt med WordPress, hvilket vil sige at du selv kan ændre tekst og billeder, redigere udseende, tilføje nye opslag og sider. Vi tilbyder en række løsninger, alt efter hvad det er du står og mangler. Om det så er en personlig enkelt side, info side, en blog eller en webshop.

*priserne på denne side er ekskl. moms.
*pris for domæne og webhotel er ikke medregnet.

Læs mere om webshop, blog, og support service her.

Animeret indslag / Film Priser

Vi tilbyder film til storskærme, online medier, informationsskærme og andre platforme. Hvis filmen er af en længere varighed, men der kun skal laves enkelte tilretninger, vil prisen selvfølgelig være billigere, men i de fleste tilfælde gælder disse priser.  Vi filmer ikke selv, men tilretter eller animere kun, og kunden skal selv levere materiale til design. Vi kan dog skaffe materiale til projekter hvis det ønskes, i nogle tilfælde vil dette dog koste mere. For at give en nøjagtig pris bedes man kontate os om opgaven, men som en vejledende pris kan man bruge figuren herunder.

*Priserne på denne side er ekskl. moms.

Logodesign der giver tilfredse kunder

Vi har ingen skjulte gebyrer

Vores priserer 100% gennemsigtige, og vi har ingen skjulte priser. Det vil sige at du får dine produkter til den aftalte pris, og der kommer ikke unødvendige gebyrer efter endt arbejde. Vores mål er 100% tilfredshed blandt vores kunder, og derfor er vi altid klar, på at gå den ekstra mil, for at vores kunder går herfra med et smil.

Print priser

Hos Foxpress tilbyder vi alle de traditionelle printsager, og også de mere alternative. Desuden tilbyder vi også levering
direkte til din dør, og kan være til hjælp, hvis du mangler en designer eller grafiker.

*Priserne på denne side er ekskl. moms.

LOGO PRISER

Et logo repræsenterer dig og din virksomhed, derfor er det vigtigt at logoet sidder i skabet første gang.
Vi stræber efter at skabe et logo I kan være stolte af, og som passer til netop jeres stil og image.

*Priserne på denne side er ekskl. moms.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål, eller en opgave du går og tumler med? Så brug vores kontaktformular og hør  hvad vi kan tilbyde dig og dit projekt. Så svarer vi inden for 24 timer.

TLF: +45 20 81 96 31

KONTAKT OS

Brug vores kontaktformular hvis du har nogen spørgsmål, så svarer vi inden for 24 timer.

TLF: +45 20 81 96 31