Væg skilte

Vi tilbyder store og små skilte til både indendørs og udendørs brug. Facadeskilte, virksomhedsskilte, konstruktionsskilte, kontorskilte og flere.
Vi tilbyder design, og kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

 

MATERIALE

Letvægts skum: Tykkelse på 5 mm - meget let materiale og kan bruges til messer, invendig skiltning, eller materiale der skal kunne håndteres nemt.

Hårdt skum: Det lette, fleksible PVC-skumark fås i tykkelser på 3 mm, 5 mm eller 10 mm og har derfor en tæthed mellem 1.400 og 5.000 g / m2. Det vandtætte materiale har begrænset UV-modstand, men er meget let at håndtere.

Dobbeltvægget plade (Akylite): En tårefast polypropylenplade, 2,5 mm tyk og med en densitet på 450 g / m2.

XT klar perspex: Dette materiale er endnu tykkere end alu-dibond med en tykkelse på 5 mm. Materialet er vejrbestandigt med en solid overflade.

Alu-Dibond: Med en tykkelse på 3 mm er alu-dibond meget robust og dimensionelt stabil. Pladerne fås i mat sort, hvid og børstet metallisk guld, kobber og sølv. Det vejrbestandige materiale kan gennembores og fræses.

Mangler du hjælp?

Mangler du et professionelt design? Kontakt os og hør hvad der er muligt, og hvordan vi kan hjælpe dig. Brug vores kontaktformular Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Eller kontakt os på: +45 2081 9631

Kategori: