a

Tekstiltryk

Vi tilbyder professionelle tryk og print på tøj med eget logo. Vi tilbyder levering direkte til din dør, og tilbyder flere løsninger der passer dig.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Tilfredshedsgaranti

Vi er først tilfreds når du er tilfreds. Derfor hvis dit produkt imod forventning ikke er som aftalt, laver vi et nyt uden nogen ekstra omkostninger.

Vi levere direkte

Foxpress tilbyder levering af dine produkter direkte til din dør, og hvis du ikke kan vente tilbyder vi også ekspreslevering.

Gratis forslag

Vi tilbyder som noget helt specielt at lave et designforslag helt uden omkostninger. Hvis du ikke kan lide det du ser, betaler du ikke for det.

Vi tilbyder design

Vi tilbyder
design

Hvis du ikke har printklare filer er det helt okay, Foxpress tilbyder nemlig hjælp med design, og vi kan hjælpe dig med at gøre dine design klar til print. Hvis du mangler hjælp med en opgave, så tøv ikke med at kontakte os her.

Foxpress designprocessen

Hvordan kan vi hjælpe?

Ved du allerede hvad det er du står og mangler, kan du kontakte os her. hvis du blot har spørgsmål, er du også velkommen til at skrive her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tlf: +45 20 81 96 31