Webdesign, webshop, blog

Webshop

Vi giver dig en online salgsplatform med skræddersyet design, der passer til dine behov. Skift nemt vare, og produkter og kom nemt igang med at sælge online. Alle vores løsninger er tilpasset både mobil og dektop, og de er nemme at administrere.

Betalingsløsning

Når vi skaber en webshop for di hjælper vi med at oprette en betalingsløsning på din side, så du kan få pengene for dine vare direkte på din konto.

Nem administration

Skift selv vare og produkter, og tilføj billeder og indhold med vores brugervenlige system. Med en løsning fra os kan du nemt administrere din egen online butik. 

Ingen binding

Vi har ingen skjulte gebyre og bindinger, og vi går ind for en åben dialog. Vi giver dig en hjemmeside som er 100% din. Det synes vi giver mest mening.

hjemmesider

Design af webshop

Foxpress kan oprette din hjemmeside med webshop, og hjælpe dig med at komme igang. Du får en salgsplatform hvor du selv kan opdatere priser og varer, og skifte tekst og billeder som det passer dig. På den måde kan du tilpasse din online butik præcis som du ønsker det.

Starter webshop

Med en starter webshop opsætter vi en side med Woocommerce og en betalingsgateway. Det betyder at dine kunder kan købe direkte fra din side og pengene vil så blive overført til dig.
Vi hjælper dig med at komme igang, og så overlader vi resten til dig. Denne løsning er for dem der starter stille ud, og ikke har så mange produkter, og samtidig har tiden til at sætte indhold op selv.

DKK 12.495,-

Ekskl. moms

Indeholder: Forside, kasse, katalog, kontakt
Mulighed for selv at sætte produkter op
Tilpasset mobil og desktop
Seo opsætning (bliv fundet på Google)
Unik email ("valgfritnavn"@din-hjemmeside.dk)

*Pris for domæne og webhotel er ikke medregnet

Komplet webshop

Med en Komplet webshop opsætter vi en side med Woocommerce, og en betalingsgateway. Det betyder at dine kunder kan købe direkte fra din side, og pengene vil så blive overført til dig.

Vi opretter op til 8 produkter, og 3 sider ud over forside, katalog, kontaktside, og kasse. denne løsning er for dig der allerede har produkter og ideer, som du gerne vil have implementeret. Der er selvfølgelig mulighed for at tilkøbe flere sider og produkter.

DKK 22.495,-

Ekskl. moms

Indeholder: Forside, kasse, katalog, kontakt samt en side i selv vælger
8 produkter
Tilpasset mobil og desktop
Seo opsætning (bliv fundet på Google)
Unik email ("valgfritnavn"@din-hjemmeside.dk)

*Pris for domæne og webhotel er ikke medregnet

Skræddersyet løsning

Hvis du har et specielt behov, som ikke kan løses med vores starter eller komplette pakke. Så kontakt os med formularen nedenfor, så kontakter vi dig og diner en løsning der matcher dit behov.

Kontakt os for tilbud

skrive til os her direkte

100% Tilfredshedsgaranti

Inden vi går igang, sender vi dig et mockup helt gratis, så du kan se hvordan din side kommer til at se ud. Herfra kan du så beslutte om du vil fortsætte med dette design, eller om du er ude efter noget andet. Vi lytter til dine behov og ønsker, og fører en løbende dialog med dig, så resultatet bliver præcis som forventet.

webdesign der giver tilfredse kunder
Billig hjemmeside design

Derfor bør
du vælge os

  • NPersonlig rådgivning

Vi står altid klar til at rådgive dig, og det koster ikke noget at spørge. Hvis du er i tvivl så tag fat i os, og det gælder både før og efter købet.

  • NSikkert og hurtigt

Vi levere en hjemmeside der er optimeret til sikkerhed og hastighed. Hos os får du en hurtig hjemmeside, som giver dine kunder en god oplevelse.

  • NIngen binding

Vi har ingen skjulte gebyre og bindinger, som låser dig til en aftale. Vi tror derimod på at levere den bedste service, og holde en åben dialog, som får vores kunder til at vende tilbage.

  • N100% ejerskab

Du kan ændre din side som du har lyst, og hos os får du alle rettigheder til din egen side. Det vil sige at du har 100% ejerskab over din egen side.

  • NMobilvenligt design

Vi sørger for at din hjemmeside fungere perfekt både på små og store skærme. Det betyder at din side altid står skarpt, når dine kunder besøger siden.

  • NSkræddersyet til dig

Vi skaber unikke hjemmesider, og tager højde for dig og din virksomhed. Du finder ikke  masseproduceret design hos os, og hver sag er unik.

Hosting og domæne

Hosting og domæne er 2 nødvendigheder der skal være på plads, for at du kan komme igang med din hjemmeside. Hvis du allerede har en hjemmeside, har du allerede begge dele. Hosting og domæne er noget man køber ved en udbyder, og derfor ikke noget vi sætter priserne for. Du kan læse mere om begge nedenfor.

domaene foxpress.dk

Domæne

Dit domæne er navnet på din hjemmeside f.eks. foxpress.dk. Det vil sige det navn som man bruger for at blive set på nettet. Det er også ofte det navn, der står efter “@” i din e-mailadresser f.eks. navn@foxpress.dk.

Man betaler årligt for sit domæne, hvor prisen ligger omkring 50 til 150 kr. hvis du har en hjemmeside i forvejen har du allerede et domæne og et webhotel.

webhotel foxpress.dk

Webhotel

Et webhotel er en plads på en server, hvor din hjemmeside ligger. Her betaler du som regelt et fast månedligt beløb for at have din hjemmeside liggende.

Hvor hurtigt din hjemmeside bliver hentet af de besøgende, afhænger i stor grad af dit webhotel og dens kapacitet. Med et dyere webhotel får du ofte flere funktioner, mere sikkerhed, mere plads, mulighed for automatisk backup og meget andet. Det kan betale sig at investere i et godt webhotel.

 

Wordpress support

Er der opstået fejl på din side eller skal du have tilføjet moduler, indhold, funktioner, eller på anden måde have hjælp med din side? Så kan vi hjælpe dig. Vi er eksperter i Wordpress, og vi kan i 9 ud af 10 tilfælde hjælpe dig med din udfordring. Kontakt os og forklar mere om din situation.

Vi står klar til at hjælpe.

Skal vi tage en
uforpligtende snak?

Fortæl lidt om dig selv og hvad du gerne vil opnå med en webshop fra os, så vender vi tilbage med et forslag på hvordan vi kan hjælpe dig.

+45 2081 9631