Unikt iværksætter tilbud

Har du valgt at blive selvstændig og føre drømmen ud i livet? Så har du nok opdaget at der skal en hel del forberedelse til. Blandt andet et logo en hjemmeside og firmadesign. Hvad hvis vi sagde at vi kunne hjælpe dig med at få det hele på plads uden at du skulle bruge en masse unødvendig tid? Hurtigt og smertefrit?

Vi har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med deres brand og design, og vi tilbyder lige nu en pakke med et professionelt og printklar logo, en SEO optimeret hjemmeside, og visitkort som du kan give til dit netværk og dine kunder og dermed blive synlig i hverdagen. Vi sørger for at du får et visuelt udtryk, der repræsentere dit firma, og en online platform hvor dine kunder altid kan finde dig.

Hvorfor vælge os? Vi er eksperter i design og markedsføring, og vi hjælper dig med at skabe en stærkt og sammenhængende firma identitet. Vores design er baseret på research og knowhow, og vi sørger for at dit brand genererer salg, tiltrækker opmærksomhed, og fanger dit firmas identitet.

Desuden får du en fast partner, der kan hjælpe dig med sparring, design, og reklame. Vi sørger for at dine projekter er skabt med omhu, og vi skaber en løsning baseret på dig, og dine kunders behov. Kort sagt så kan vi hjælpe dig og dit firma med at blive set i hverdagen.

Inkluderet i tilbuddet

En komplet hjemmeside: Vi skaber en unik hjemmeside, med en forside, en kontaktside, samt 1 valgfri side baseret på dine ønsker og behov. Her får du også firma e-mail, og opsætning af din virksomhed på Google.

Logo: Vi tager højde for jeres vision, erhverv og kunder, og skaber et logo som er klar til print og web, og som er skræddersyet til jer.

Visitkort: Vi skaber jer 250 stk. visitkort med jeres informationer, og sørger for at jeres kunder og samarbejdspartnere altid har jer ved hånden.

Kun kr. 12.995,-

(Normalt kr. 19.995,-)

*Prisen er ekskl. moms.

*Webhotel og domæne køb er ikke inkluderet i prisen.

Klik her for at læse mere om domæne og webhotel

Skal vi tage en
uforpligtende snak?

Fortæl lidt om dig selv og hvad du gerne vil opnå med en pakkeløsning fra os, så vender vi tilbage, og ser hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at komme igang.

+45 2081 9631

Billig hjemmeside design

Kontakt os direkte