a

Tidsbegrænset iværksætter tilbud

Firmapakke med logo + en professionel hjemmeside

Har du valgt at blive selvstændig og føre drømmen ud i livet, men mangler det rigtige logo og en hjemmeside? Så læs mere her.

Lige nu hjælper vi dig med at få det hele på plads uden at skulle bruge en masse unødvendig tid og penge hurtigt og nemt.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder med at tiltrække kunder og synligører deres brand, og vi tilbyder lige nu en billig pakke med et professionelt logo, samt en hurtig hjemmeside så dine kunder nemt kan finde dig. Vi sørger for at du får et visuelt udtryk, der repræsentere dig og dit firma, og en online platform hvor dine kunder altid kan finde dig.

Hvorfor vælge os? Vi er eksperter i branding og markedsføring, og vi har mange års erfaringer med at designe logo og hjemmesider. Vores design er baseret på research og knowhow, og vi sørger for at dit brand genererer salg, tiltrækker opmærksomhed, og fanger dit firmas identitet. Kort sagt så kan vi hjælpe dig og dit firma med at blive set i hverdagen.

Inkluderet i tilbuddet

1. Skræddersyet logo

 • Du modtager et unikt logo, udviklet i tæt samarbejde med dig.
 • en oversigt over korrekt brug af logo, farver og skrifttyper.
 • Logo i vektorformat som kan bruges til produktion og industri.
 • Du modtager en pakke med dine ønsket filtyper.

Læs mere om vores logoer her ->

2. Professionel hjemmeside

 • Hjemmeside med  7-12 sider.
 • Unikt design.
 • Inkl. kontaktformular.
 • Opsætning af e-mails med jeres firmanavn.
 • Tilpasning af visning til mobil og desktop.
 • En månedes løbende support.
 • Ingen bindinger.

Læs mere om vores hjemmeside her ->

3. 500 stk. visitkort

Som noget ekstra designer og producerer vi dine første 500 stk. visitkort, og sender dem direkte til dig. Dette inkluderer print på begge sider i 350g. tykt papir.

Kun kr. 14.995,-

(Normalt kr. 19.995,-)

*Prisen er ekskl. moms.

Tilbudet slutter om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Billig hjemmeside design
Hjemmesidetilbud Foxpress

Skal vi hjælpe dig?

Fortæl lidt om dig selv og hvad du gerne vil opnå med en pakkeløsning fra os, så vender vi tilbage, og ser hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at komme igang.

+45 20 81 96 31  |  info@foxpress.dk

Tilbud på logo

Vi tilbyder lige nu skræddersyede logoer, der afspejler din virksomheds identitet og værdier. Få et unikt logo, der skiller sig ud fra mængden, se vores tilbud på logoer.

Tilbud på hjemmeside

Vi tilbyder lige nu en af de billigste priser på en professionel hjemmeside. Opgrader din virksomheds online tilstedeværelse med vores skræddersyede hjemmesideløsninger. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og skaber unikke og engagerende hjemmesider, der passer perfekt til din virksomheds behov.

Billig logo

Få et professionelt logo til en overkommelig pris. Vores tilbudspakke på både hjemmeside og logo, giver dig mulighed for at opbygge et stærkt brand uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Billig hjemmeside

Ønsker du en effektiv og budgetvenlig hjemmeside? Vores team af eksperter skaber brugervenlige hjemmesider til overkommelige priser. Opnå online succes uden at sprænge budgettet. Her får du ingen kopisider og bindinger, men en fuld funktionel og professionel hjemmeside.

Tilbud på hjemmeside og logo

Vores kombinerede tilbud på hjemmeside og logo giver dig mulighed for at opbygge en stærk online tilstedeværelse fra bunden. Få skræddersyede løsninger, der passer til dine behov og budget.

 Logo og hjemmesidepakke

Med vores logo- og hjemmesidepakker får du alt, hvad du behøver for at starte din virksomheds online rejse. Spar tid og penge med vores integrerede løsninger.