Webdesign, webshop, blog

Hjemmesider

Hos Foxpress tilbyder vi responsive WordPress sider, til dig der har brug for en online platform. Vi er klar på at guide dig hele vejen igennem, så du får en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. Vi har samlet en oversigt over priser på denne side.

Responsiv design

Vi leverer altid responsive hjemmesider. Det betyder, at websitet automatisk tilpasser sit udseende, alt efter hvilken enhed den besøgende bruger. Om det så er tablet, telefon eller desktop.

Nemt at styre selv

Du får adgang til et brugerpanel, hvor du nemt kan administrere din side. Her kan du skifte tekst og billeder ud, og systemet gør det nemt for dig oprette nyt indhold. Vi står klar til at hjælpe hvis der skulle være behov for det.

Sikkerhed

Når vi laver en hjemmeside til dig, sørger vi for at sikkerheden er i top. Vi sørger for antivirus, spamfilter, sikker login, og unikke passwords . Vi tilbyder også at løbende opdateringer og sikkerhedstjek.

Design af hjemmeside

Vi bygger en hjemmeside i tæt samarbejde med dig. Vi lytter til dine krav og ønsker, og sørger for at din forventning bliver mødt.

Vores hjemmesider er skabt med WordPress, hvilket vil sige at du selv kan ændre tekst og billeder, redigere udseende, tilføje nye opslag og sider. Vi tilbyder en række løsninger, alt efter hvad det er du står og mangler. Om det så er en personlig enkelt side, info side, en blog eller en webshop.

Starter hjemmeside

Starter pakken er for dig der kun har behov for et online visitkort. Her skaber vi dig en hjemmeside skabt ud fra dine behov, og hjælper dig med at komme igang.

Her kan dine kunder se hvem du er, hvad du tilbyder, og hvordan de får fat i dig. Vil du have firma mail, og blive fundet som virksomhed på google skal du vælge komplet hjemmeside.

DKK 7.995,-

Ekskl. moms

1 forside + 1 kontakt side
Tilpasset mobil og desktop
Seo opsætning (bliv fundet på Google)

*Pris for domæne og webhotel er ikke medregnet

Komplet hjemmeside

Komplet pakken er vores mest valgte løsning. Det er løsningen til dem der gerne vil have mere kundetrafik og bruge deres hjemmeside aktivt.

Her navigere vi dine kunder til din virksomhed via Google, og hjælper dig igang med en professionel online platform.

DKK 14.995,-

Ekskl. moms

3 selvvalgte sider + 1 forside
Tilpasset mobil og desktop
Seo opsætning (bliv fundet på Google)
Kontaktformular
Opsætning af din side på Google Maps
Unik firma email "valgfritnavn"@din-hjemmeside.dk

*Pris for domæne og webhotel er ikke medregnet

Stor pakke

Med den professionelle løsning får du 5 sider og en forside.

Du får mulighed for at gå i dybden med din side, og samtidig oprettes analyser og Google Business, så du kan følge med i din hjemmesides vækst.

DKK 19.495,-

Ekskl. moms

5 selvvalgte sider + 1 forside
Tilpasset mobil og desktop
Seo opsætning (bliv fundet på Google)
Kontaktformular
Opsætning af din side på Google Maps
Opsætning af Google Analytics som viser sidens tal og statistiker
Unik firma email "valgfritnavn"@din-hjemmeside.dk

*Pris for domæne og webhotel er ikke medregnet

Design af webshop

Er du på udkig efter en webshop? Så behøver du ikke at lede længere, for vi kan oprette din hjemmeside med webshop, og hjælpe dig med at starte dit online salg. Hos os får du en salgsplatform, hvor du selv kan opdatere priser, varer, og skifte tekst og billeder som det passer dig. På den måde kan du tilpasse din online butik præcis som du ønsker det.

Vi tilbyder skræddersyet løsninger, og kan også hjælpe med at opsætte statistik og målinger af besøgende.

Priser fra kr. 12.495,-

*Ekskl. moms

Oprettelse af blog

Med en blog side fra os, opdater dit indhold sig hver gang du laver et nyt opslag, og kategorisere sig selv. På den måde skal du kun tænke på at blogge om det du brænder for. Vi tilbyder et system, med en intuitiv brugerflade der gør det nemt at styre sin blog selv.

Opstarts blogger

Opstarts blogger er for dig der, gerne vil starte roligt ud, eller måske ikke har så mange fokuspunkter.

Det er den nemme opsætning for dig, der gerne vil ordne det meste selv, og bare mangler et sted at starte.

DKK 4.995,-

Ekskl. moms

1 side som vælges selv
Tilpasset mobil og desktop
Blogfunktioner

*Pris for domæne og webhotel er ikke medregnet

Komplet blog

Opstarts blogger er for dig der, gerne vil starte roligt ud, eller måske ikke har så mange fokuspunkter.

Det er den nemme opsætning for dig, der gerne vil ordne det meste selv, og bare mangler et sted at starte.

DKK 8.995,-

Ekskl. moms

3 selvvalgte sider
Tilpasset mobil og desktop
Seo opsætning (bliv fundet på Google)
Blogfunktioner
Unik email
Kontaktformular

*Pris for domæne og webhotel er ikke medregnet

Andre behov?

Har du et specielt behov, og føler ikke de andre 2 har den løsning du leder efter?

Så kontakt os, og hør mere om hvad du har af muligheder, prisen afhænger af de specifikke ønsker.

Kontakt os for tilbud

skrive til os her direkte

100% Tilfredshedsgaranti

Inden vi går igang, sender vi dig et mockup helt gratis, så du kan se hvordan din side kommer til at se ud. Herfra kan du så beslutte om du vil fortsætte med dette design, eller om du er ude efter noget andet. Vi lytter til dine behov og ønsker, og fører en løbende dialog med dig, så resultatet bliver præcis som forventet.

webdesign der giver tilfredse kunder
Billig hjemmeside design

Hvad kan vi tilbyde?

  • NPersonlig rådgivning

Vi står altid klar til at rådgive dig, og det koster ikke noget at spørge. Hvis du er i tvivl så tag fat i os, og det gælder både før og efter købet.

  • NSikkert og hurtigt

Vi levere en hjemmeside der er optimeret til sikkerhed og hastighed. Hos os får du en hurtig hjemmeside, som giver dine kunder en god oplevelse.

  • NIngen binding

Vi har ingen skjulte gebyre og bindinger, som låser dig til en aftale. Vi tror derimod på at levere den bedste service, og holde en åben dialog, som får vores kunder til at vende tilbage.

  • N100% ejerskab

Du kan ændre din side som du har lyst, og hos os får du alle rettigheder til din egen side. Det vil sige at du har 100% ejerskab over din egen side.

  • NMobilvenligt design

Vi sørger for at din hjemmeside fungere perfekt både på små og store skærme. Det betyder at din side altid står skarpt, når dine kunder besøger siden.

  • NSkræddersyet til dig

Vi skaber unikke hjemmesider, og tager højde for dig og din virksomhed. Du finder ikke  masseproduceret design hos os, og hver sag er unik.

Hosting og domæne

Hosting og domæne er 2 nødvendigheder der skal være på plads, for at du kan komme igang med din hjemmeside. Hvis du allerede har en hjemmeside, har du allerede begge dele. Hosting og domæne er noget man køber ved en udbyder, og derfor ikke noget vi sætter priserne for. Du kan læse mere om begge nedenfor.

domaene foxpress.dk

Domæne

Dit domæne er navnet på din hjemmeside f.eks. foxpress.dk. Det vil sige det navn som man bruger for at blive set på nettet. Det er også ofte det navn, der står efter “@” i din e-mailadresser f.eks. navn@foxpress.dk.

En mere teknisk forklaring er at et domæne navn henviser til en IP-adresse. Har du en hjemmeside, skal den nemlig ligge på en server for at være online og tilgængelig for andre. Disse servere har deres egne unikke adresser, nemlig IP-adresser.

Ideen med domæner er altså opstået, fordi det er nemmere at huske et navn end en IP-adresse. Derfor findes der heller ikke to ens domæner.

webhotel foxpress.dk

Webhotel

Et webhotel er en plads på en server, hvor din hjemmeside ligger. Her betaler du som regelt et fast månedligt beløb for at have din hjemmeside liggende.

Hvor hurtigt din hjemmeside bliver hentet af de besøgende, afhænger i stor grad af dit webhotel og dens kapacitet. Med et dyere webhotel får du ofte flere funktioner, mere sikkerhed, mere plads, mulighed for automatisk backup og meget andet. Det kan betale sig at investere i et godt webhotel.

 

Hvad koster hosting og domæne?

Oftes har man sit domæne navn ved DK hostmaster og betaler kr. 65,- årligt for sit domæne. Et webhotel eller hosting, kan variere meget, du kan betale flere tusinde hver månede eller du kan betale helt ned til kr. 100,-.

Det kommer an på hvilken ydelse din side skal kunne levere. Hvis du har en hjemmeside i forvejen har du allerede et domæne og et webhotel.

Wordpress support

Er der opstået fejl på din side eller skal du have tilføjet moduler, indhold, funktioner, eller på anden måde have hjælp med din side? Så kan vi hjælpe dig. Vi er eksperter i Wordpress, og vi kan i 9 ud af 10 tilfælde hjælpe dig med din udfordring. Kontakt os og forklar mere om din situation.

Vi står klar til at hjælpe.

Skal vi tage en
uforpligtende snak?

Fortæl lidt om dig selv og hvad du gerne vil opnå med en hjemmeside fra os, så vender vi tilbage med et forslag på hvordan vi kan hjælpe dig.

+45 2081 9631