Hjemmesider

Webdesign, webshop, blog

Hos Foxpress tilbyder vi responsive WordPress sider, til dig der har brug for en online platform. Vi er klar på at guide dig hele vejen igennem, så du får en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. Vi har samlet en oversigt over priser på denne side.

hjemmesider webshop og blogs til din virksomhed

Responsivt design

Vi leverer altid responsive hjemmesider. Det betyder, at websitet automatisk tilpasser sit udseende, alt efter hvilken enhed den besøgende bruger. Om det så er tablet, telefon eller desktop.

Nemt at styre selv

Med en WordPress side, kan du nemt skifte tekst billeder og indhold ud, eller tilføje nyt. Vi tilbyder dog også at administrere siden, hvis det er det du foretrækker. Så hjælper vi dig med at opdatere, oprette nyt indhold, og skabe nyt billede materiale.

Sikkerhed

Når vi laver et hjemmesidedesign til dig, sørger vi for at sikkerheden er i top. Vi sørger for antivirus, spamfilter, sikker login, og unikke passwords . Vil du være 100% på den sikrer side, tilbyder vi også at løbende opdateringer og sikkerhedstjek.

 

VI TILBYDER

DESIGN AF HJEMMESIDE

Vi bygger en hjemmeside i tæt samarbejde med dig. Vi lytter til dine krav og ønsker, og sørger for at din forventning bliver mødt.  Vores hjemmesider er skabt med WordPress, hvilket vil sige at du selv kan ændre tekst og billeder, redigere udseende, tilføje nye opslag og sider. Vi tilbyder en række løsninger, alt efter hvad det er du står og mangler. Om det så er en personlig enkelt side, info side, en blog eller en webshop.

*Priserne på denne side er ekskl. moms.
*Pris for domæne og webhotel er ikke medregnet.

DESIGN AF WEBSHOP

Er du på udkig efter en webshop? Så behøver du ikke at lede længere, for vi kan oprette din hjemmeside med webshop, og hjælpe dig med at starte dit online salg. Hos os får du en salgsplatform, hvor du selv kan opdatere priser, varer, og skifte tekst og billeder som det passer dig. På den måde kan du tilpasse din online butik præcis som du ønsker det.

Vi tilbyder skræddersyet løsninger, og kan også hjælpe med at opsætte statistik og målinger af besøgende.

PRISER FRA kr. 12.495,-

*ekskl. moms

OPRETTELSE AF BLOG

Med en blog side fra os, opdater dit indhold sig hver gang du laver et nyt opslag, og kategorisere sig selv. På den måde skal du kun tænke på at blogge om det du brænder for.  Her er der er mulighed for at gå ned i dybden, og selv gøre det så avanceret som du har lyst til, vi tilbyder et system, med en intuitiv brugerflade der gør det nemt at styre sin blog selv.

*Priserne på denne side er ekskl. moms.
*Pris for domæne og webhotel er ikke medregnet.

100% tilfredshedsgaranti

Inden vi går igang, sender vi dig et mockup helt gratis, så du kan se hvordan din side kommer til at se ud. Herfra kan du så beslutte om du vil fortsætte med dette design, eller om du er ude efter noget andet. Vi lytter til dine behov og ønsker, og fører en løbende dialog med dig, så resultatet bliver præcis som forventet.

webdesign der giver tilfredse kunder
Billig hjemmeside design

Hosting og domæne

Hosting og domæne er 2 nødvendigheder der skal være på plads, for at du kan komme igang med din hjemmeside. Hvis du allerede har en hjemmeside, har du allerede begge dele. Hosting og domæne er noget man køber ved en udbyder, og derfor ikke noget vi sætter priserne for. Du kan læse mere om begge nedenfor. 

domaene foxpress.dk

Domæne

Dit domæne er navnet på din hjemmeside f.eks. foxpress.dk. Det vil sige det navn som man bruger for at blive set på nettet. Det er også ofte det navn, der står efter “@” i din e-mailadresser f.eks. navn@foxpress.dk. Man betaler årligt for sit domæne, hvor prisen ligger omkring 50 til 150 kr. hvis du har en hjemmeside i forvejen har du allerede et domæne og et webhotel.  

webhotel foxpress.dk

Webhotel

Et webhotel er en plads på en server, hvor din hjemmeside ligger. Her betaler du som regelt et fast månedligt beløb for at have din hjemmeside liggende. Hvor hurtigt din hjemmeside bliver hentet af de besøgende, afhænger i stor grad af dit webhotel og dens kapacitet. Med et dyere webhotel får du ofte flere funktioner, mere sikkerhed, mere plads, mulighed for automatisk backup og meget andet. Det kan betale sig at investere i et godt webhotel.

 

Support og tilføjelser

Skal du have tilføjet moduler, indhold, funktioner, rettet fejl eller på anden måde have hjælp med din side, så kan vi hjælpe. Vi kan hjælpe med skræddersyet løsninger, og vi kan også opgradere en gammel side til en ny og mere brugervenlig version. Kontakt os og forklar mere om din situation.

Vi står klar til at hjælpe.

KONTAKT OS

Vil du høre hvad der er muligt og hvordan vi kan hjælpe dig? Så brug vores kontaktformular og hør  hvad vi kan tilbyde dig og dit projekt.

TLF: +45 20 81 96 31

KONTAKT OS

Vil du høre hvad der er muligt og hvordan vi kan hjælpe dig? Så brug vores kontaktformular og hør  hvad vi kan tilbyde dig og dit projekt.

TLF: +45 20 81 96 31