Reklamevideo

(Eksempel på reklame spot)

Er video en del af jeres marketingstrategi?

86% af alle virksomheder anvender video som en del af deres marketingstrategi, og tallet er langsomt stigende. Film og video bliver mere og mere en integreret del af vores hverdag, og med de sociale medier og diverse online platforme, er det blevet nemmere end nogensinde før at ramme et interesseret publikum, uden at skulle betale for reklameplads.

Antallet af timer der er blevet brugt på at se video i verden er steget med 249% de sidste 5 år, og i modsætning til det printet medie, så kan film fange med lyd og bevægelse, og er nemt at modtage som forbruger. Vores mål er at din reklame bliver unik, og er tilpasset dine behov og din målgruppe. Læs mere på denne side hvad vi kan tilbyde dig.

“Antallet af timer der er blevet brugt på at se video i verden er steget med 249% de sidste 5 år”

  • Animeret indslag

Forstærk dit brand med et animeret indslag. Vil i gerne øge jeres synlighed på markedet, eller skabe mere opmærksomhed omkring jeres sag?

Et animeret indslag kan hjælpe jer i mål og sørge for at i bliver set.

  • IReklamespot

Anvend de dynamiske og kreative muligheder med motion graphics. Du bestemmer fokus og indhold, og vi sørger for design og opsætning.

Boost din branding på reklameskærme og de sociale medier og nå ud til dine kunder. Vi sørger for at dit budskab og dine produkter kommer i fokus.

  • Redigering af film

Vi tilbyder redigering af film og tilpasning af dine klip/materiale. Her kan det være eksempelvis at klippe, komprimere, skifte filformat, tilføje effekter eller tilpasse farve.

Vi kan også hjælpe med intro, eller overgang og meget andet.

Priser på video

Her har vi samlet en oversigt over vores priser
hvor vi tilbyder en række løsninger der matcher dine behov

Standard pakke

Skal du bruge et indslag på op til 15 sekunder der bringer dit budskab til live med farver og bevægelse. Vi finder sammen jeres mål og ønsker og levere et animeret reklameindslag, der passer til dit brand og budskab.

Herefter er der 3 revisioner. Så hvis du ønsker et reklameindslag, uden at skulle bekymre dig om detaljerne, bør du overveje vores Standard pakke.

DKK 2.995,-

Ekskl. moms

15 sekunders varighed
3 revisioner

*Film og reklame er som udgangpunkt uden lyd. Hvis der ønskes klip med lyd så kontakt os for at høre mere.

Reklame pakke

Skal du bruge et længere indslag, og vil du gerne være mere engageret i udviklingsprocessen? Så bør du vælge vores reklame pakke, som er  indslag, til dig der ud over standard pakken skal bruge lyd, og gerne vil modtage et storyboard først.

Her sender vi en skitse på jeres reklame, vi snakker med jer først om jeres ønsker, segment og mål, og herefter vil der være 5 revisioner.

DKK 7.995,-

Ekskl. moms

30 sekunders varighed
5 revisioner
Inkl. storyboard

*Pris for domæne og webhotel er ikke medregnet

3D Animation

Med vores 3D animationstjenester kan du bringe dine produkter til live på en ny og spændende måde. Vores eksperter  fremstiller en animation, der viser dit produkt i detaljer, så dine kunder kan se alle dets funktioner og fordele.

Hvis du vil  give dine kunder en bedre oplevelse, bør du overveje at bruge 3D animation til fremvisning af dine produkter.

DKK 14.995,-

Ekskl. moms

15 sekunders varighed
3 revisioner
inkl. storyboard

*Pris for domæne og webhotel er ikke medregnet

Ads in motion der fanger blikke

Animeret indslag

Bring liv til dit budskab med animerede indslag! Ved hjælp af bevægelse, farver og lyd skaber animerede indslag en engagerende oplevelse for dine besøgende.

De hjælper med at formidle komplekse budskaber på en underholdende og nem måde, og holder dine besøgendes opmærksomhed fængslende.

Animerede indslag kan også bruges til at fremhæve dit brand og øge dets genkendelighed. Så hvis du vil fange opmærksomheden og efterlade et varigt indtryk, så overvej at inkludere animerede indslag på din hjemmeside i dag.

Skab mere genkendelighed

Animeret intro

Giv dit budskab et boost med en en unik animation, som giver dine indslag et professionel præg. En animeret intro hjælper dig med at engagere dine besøgende og fange deres opmærksomhed fra første sekund.

Det kan også styrke dit brand, og øge dets genkendelighed og efterlade et varigt indtryk. Så hvis du vil sikre en stærk start, bør du overveje at få en animeret intro til dit medie.

Korte indslag der fanger

Reklamespot

Unikke reklamespots tilpasset til dine specifikke behov og målsætninger. Vi arbejde tæt sammen med dig for at skabe reklamer, der passer til dit brand og formidler dit budskab på den mest effektive måde.

Uanset om du ønsker at øge din online synlighed, lancere et nyt produkt, eller blot nå ud til en større målgruppe, kan vores videoreklamer hjælpe dig med at opnå dine mål.

(Eksempel på reklamespot til LED skærm)

Online medier

Nå ud til din målgruppe med reklamespots på de sociale medier! Facebook, Instagram og LinkedIn er de tre mest populære sociale medier, og de giver dig mulighed for at nå ud til millioner af potentielle kunder.

Reklamespots på disse platforme giver dig mulighed for at målrette dit budskab til en specifik demografisk gruppe, så du kan nå de mennesker, der har størst sandsynlighed for at være interesseret i dit produkt eller service. Vi skræddersyer spots efter dine behov, og skaber en visuel oplevelser der fanger dine besøgende.

Har du spørgsmål?

Vil du høre hvad der er muligt og hvordan vi kan hjælpe dig? Så brug vores kontaktformular og hør  hvad vi kan tilbyde dig og dit projekt.

TLF: +45 20 81 96 31

Har du spørgsmål?

Vil du høre hvad der er muligt og hvordan vi kan hjælpe dig? Så brug vores kontaktformular og hør  hvad vi kan tilbyde dig og dit projekt.

TLF: +45 20 81 96 31