a

FOXPRESS
VIDEO

Reklamevideo

Boost din branding på reklameskærme og de digitale platforme og nå ud til dine kunder. Vi sørger for at dit budskab og dine produkter kommer i fokus.

Er video en del af jeres marketingstrategi?

86% af alle virksomheder anvender video som en del af deres marketingstrategi, og tallet er langsomt stigende. Film og video bliver mere og mere en integreret del af vores hverdag, og med de sociale medier og diverse online platforme, er det blevet nemmere end nogensinde før at ramme et interesseret publikum, uden at skulle betale for reklameplads.

Antallet af timer der er blevet brugt på at se video i verden er steget med 249% de sidste 5 år, og i modsætning til det printet medie, så kan film fange med lyd og bevægelse, og er nemt at modtage som forbruger. Vores mål er at din reklame bliver unik, og er tilpasset dine behov og din målgruppe. Læs mere på denne side hvad vi kan tilbyde dig.

“Antallet af timer der er blevet brugt på at se video i verden er steget med 249% de sidste 5 år”

Hvad koster en reklamevideo?

Prisen afhæger af dine behov, og det kan være svært at give en pris på din unikke situation. Men som sammenligning er dette spot blevet lavet for 2.995,- ekskl. moms.

Animeret intro

Giv dit budskab et boost med en en unik animation, som giver dine indslag et professionel præg. En animeret intro hjælper dig med at engagere dine besøgende og fange deres opmærksomhed fra første sekund.

Det kan også styrke dit brand, og øge dets genkendelighed og efterlade et varigt indtryk. Så hvis du vil sikre en stærk start, bør du overveje at få en animeret intro til dit medie.

Reklamespot

Unikke reklamespots tilpasset til dine specifikke behov og målsætninger. Vi arbejde tæt sammen med dig for at skabe reklamer, der passer til dit brand og formidler dit budskab på den mest effektive måde.

Uanset om du ønsker at øge din online synlighed, lancere et nyt produkt, eller blot nå ud til en større målgruppe, kan vores videoreklamer hjælpe dig med at opnå dine mål.

(Eksempel på reklamespot til LED skærm)

Skal vi hjælpe dig med
dit næste projekt?

Tlf. (+45) 20 819 631
info@foxpress.dk

Foxpress

Skt. Jørgens Engen 15
5000 Odense C

CVR: 66 74 12 14

Information

Karriere

Kontakt

Blog

Services

Grafik og design
Visuel identitet
Branding
Print og tryk
Logo design
Webdesign
Webudvikling
Digital Reklame

Cookie- og privatlivspolitik

Foxpress © 2019 - 2024 Alle rettigheder forbeholdes

Salgs- og leveringsbetingelser