Print & Tryksager

Hos Foxpress tilbyder vi alle de traditionelle printsager, og også de mere alternative. Desuden tilbyder vi også levering direkte til din dør, og kan være til hjælp, hvis du mangler en designer eller grafiker.  Hvis du ikke finder lige det du leder efter, så kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde.

Mest populære produkter

Resten af udvalget kan ses i kategorierne nedenfor

Vi tilbyder design

Vi tilbyder
design

Hvis du ikke har printklare filer er det helt okay, Foxpress tilbyder nemlig hjælp med design fra en erfaren grafiker, og kan også assisterer med større printopgaver for kun 275 kr pr ½ time ekskl. moms. Hvis du mangler hjælp med din opgave, så tøv ikke med at kontakte os her.

Foxpress designprocessen

Vi LEVEREr direkte

Foxpress tilbyder levering af dine produkter direkte til din dør.

l

Vi tilbyder design

Har du ikke printklare filer, kan vi tilbyde design af dine tryksager.

Hurtig respons

Vi bestræber os på at besvare vores kunder inden for samme dag.

Vores Service

Hos Foxpress sørger vi for at dine grafiske produkter, er af den bedste kvalitet, og vi betragter dine projekter som vores egne. Vi holder en løbende dialog og afstemning med dig, så der ikke kommer nogle uforventet overraskelser. Vi tilbyder et stort udvalg af produkter, og kan også hjælpe med de mere utraditionelle opgaver.

Hvordan kan vi hjælpe?

Ved du allerede hvad det er du står og mangler, kan du kontakte os her. hvis du blot har spørgsmål, er du også velkommen til at skrive her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tlf: 20 81 96 31